Solokoncert

Michael Vesterskov har musikalske rødder i rocken og i poppen, men har sin helt egen stil, hvor koncert og historiefortælling flettes sammen. Han lægger sig gerne ud med menneskelivets store spørgsmål og skaber rum for både humor, alvor og underfundighed.

Han er den fortrolige sangskriver, der med nærvær og lune og i tæt dialog med sine lyttere fører dem gennem livet og verden, som den ser ud i Vesterskovs poetiske og melodiske univers.

I bedste Vesterskovske stil handler koncerten om de veje og vildveje et helt almindeligt menneskes søgen og meningen løber igennem. Det er fortællinger, som vi alle kan genkende os i.

Ligesom store dele af Michaels sangkatalog, om det er danske eller engelske sange kredser sangene om en universel længsel.

På mange måder kan hans foredrag sammenlignes med både det, Niels Hausgaard og Allan Olsen, leverer, når de er på turné. Men mens de to for det meste øser ud fra, hvad de iagttager rundt omkring sig, så er Michael Vesterskovs kilde at finde i ham selv og de oplevelser livet har budt ham.
NORDJYSKE

Michael Vesterskov udsendte i 2022 albummentLove Songs.

Michael Vesterskov har en lang karriere på den danske musikscene bag sig - han har udgivet tre bøger og har 20 album-udgivelser bag sig. Han har de seneste otte år rejst landet rundt med en række stærke musikalske foredrag, blandt andre: Hjertets Vagabond, Vi leger kun for alvor og Fortællinger fra Længslernes Allé.
Michael Vesterskov har også deltaget i Nordisk sangskrivertræf i House of Songs i Austin, Texas, og er flittigt spillet på DR radio P5 & P4. Michael Vesterskov har sin egen podcastkanal: Fortællinger fra Længslernes Allé.

Booking kontakt
booking@westwood.dk
Tlf. 60 92 74 03
westwood.dk

På Spotify: Hør nogle af sangene fra koncerten.

Michael Vesterskov har udgivet tre bøger og har 20 album-udgivelser bag sig. Han har de seneste otte år rejst landet rundt med en række stærke musikalske foredrag, blandt andre: Hjertets vagabond, Vi leger kun for alvor og Fortællinger fra Længslernes Allé. Michael Vesterskov har også deltaget i Nordisk sangskrivertræf i House of songs i Austin, Texas, og er flittigt spillet på DR radio.

Download pressebillede


vimeo-cover

Åbn på Vimeo.

Concert in Austin, Texas: I was a witness at his performance at JAX, in which he captivated the audience with his lush vocal melodies and intricate guitar textures. I now sit and wait for his return.
nathan felix, organizer at the concert in austin texas.

Åbn på Vimeo.