Dialog­koncert: Sådan en dag er det svært at holde humøret nede

vimeo-cover

Åbn på Vimeo.

Den danske sangskriver musiker og forfatter Michael Vesterskov søger i sin nye dialogkoncert efter noget universelt, der forbliver fast i en verden, hvor så meget synes uroligt.

Michael Vesterskov har for nogle år siden gennemgået en svær hjerteoperation, hvor alt gik galt, og pludselig opdaget, hvor skræmmende tæt på afgrunden, man egentlig går og befinder sig. Han har været i nærkontakt med en af de oplevelser, man tvivler på, om det overhovedet ville være muligt at rejse sig efter.

Michael Vesterskov har de seneste år rejst rundt til hver en afkrog af Danmark med foredragene ‘Hjertets Vagabond’ ,‘Vi leger kun for alvor’ ‘Lykkestrejfer’ og ‘I lænestolens dyne stille ro’. Dialogkoncerten lægger sig i deres slipstrøm af en utrættelig søgen.

Der er en hverdagens sejhed og storhed over Michael Vesterskovs tekster, der gør dem interessante. Det er ikke pinsemorgen med tungetale og vajende faner. Det er insisterende ærligt og ægte, og det er en sjælden vare.
NIELS HAUSGAARD

Michael Vesterskovs musikunivers næres af det, man tror, man næsten ikke kan komme igennem. Han stiller spørgsmålet: Hvad er det egentlig vi løber så stærkt efter? Alle skal helst med på Lyntoget, men ingen ved rigtig hvor det fører os hen!

Med sin egen særlige Vesterskov-stil er vi med på passagersædet i fortællinger og sange, der vedrører os alle, og som går igen på tværs af tid og sted.

Varighed: 70 min.
Booking kontakt: booking@westwood.dk
Tlf. 60 92 74 03 westwood.dk

Michael Vesterskov har udgivet tre bøger og har 20 album-udgivelser bag sig. Michael Vesterskov har også deltaget i Nordisk sangskrivertræf i House of songs I Austin Texas og er flittigt spillet på DR radio P5 & P4.

michael-portræt