Nyt album
Love Songs

“Når jeg bliver voksen, vil jeg
smelte isen mellem mennesker”

Love songs er sange om kærlighed. Ikke kun kærligheden mellem to mennesker, men også kærlighed til livet, til venskab, til naturen, den kærlighed der aldrig blev, kærlighed til mine børn, min kone, mørket, til dansen, til hjertet som bliver ved med at slå og håbe, kærlighed til kunsten, til sig selv, det simple og det komplicerede, til kaos – der hvor kærligheden uventet dukker og giver livet mening – altsammen ender i en ubeskrivelig længsel, en længsel der er svær at sætte ord og billeder på, men som fylder så meget i livet.

Hør eller download
sangene fra albummet på
lovesongs.westwood.dk

Love songs er mit tyvende album – og måske det vigtigste, med tanke på den tid vi lever i. Når alt kommer til alt er kærligheden størst – det har mange skrevet om – og det har vist sig at være sandt. Det er vores eneste vej – måske også den sværeste – for det indebærer at vi også skal elske vores fjender, vores modsætninger, og netop det kan være svært, en stor udfordring og for nogle næsten umuligt.

Kærlighed som udgangspunkt for det vi vælger at gøre i livet. Det er så simpelt, men dog svært og kompliceret – jeg er da også i tvivl om, jeg selv kan leve op til det.

Som dreng gik jeg ofte ned til havnen i Aalborg, der hvor de to isbrydere David og Goliath lå. Jeg undrede mig over, hvordan de to små både kunne bryde den tykke is, så de store skibe kunne sejle ud på verdenshavene. Dengang tænkte jeg: Når jeg bliver voksen, vil jeg smelte isen mellem mennesker.

Det håber jeg dette album kan være med til. Love songs består foruden de to seneste singler Love Is Needed More And More, Once and Twice Live Hurts og en nyere udgave af The Sun Is In The Sky af sange om kærlighedens sammensathed, og om hvor flygtig den kan være. Selvom det også er sange fra tidligere albums, er Love Songs en selvstændig fortælling, hvor styrke og skrøbelighed går hånd i hånd og om hvor stærk kærligheden er.

Mit ønske og håb er, at sangene fra Love Songs kan bane vejen til større forståelse for menneskers bevægegrunde og smelte isen mellem dem og os.

Michael Vesterskov, 2022

Michael Vesterskov har udgivet tre bøger og har nu 20 album-udgivelser bag sig. Han har de seneste otte år rejst landet rundt med en række stærke musikalske foredrag, blandt andre: Hjertets vagabond, Vi leger kun for alvor og Fortællinger fra Længslernes Allé. Michael Vesterskov har også deltaget i Nordisk sangskrivertræf i House of songs i Austin, Texas, og er flittigt spillet på DR radio.

Download cover

Download pressebillede


Video: Once And Twice Life Hurts – Åbn på Vimeo.

Video: Love Is Needed More And More – Åbn på Vimeo.