JULEKONCERT

Med Marianne Mortensen & Michael Vesterskov

Ærlighed, nærvær, håb og hjertevarme.
Alt det, vi har brug for lige nu.

Skuespiller og sanger Marianne Mortensen og musiker og komponist Michael Vesterskov er meget forskellige med musikalske rødder i henholdsvis viser og rock – men tilsammen udgør de en sjælden enhed.

Det har mange sandet, når Marianne og Michael igennem mange år har været landet rundt med koncerter af forskellige tilsnit – koncerter, som overalt er blevet modtaget med stående applaus fra et begejstret publikum.

Hvert år i de sidste 20 år har Marianne og Michael givet julekoncerter rundt i kirkerne og i deres egen forening Den Musiske Scene, og for mange er det blevet en tradition, de ikke vil undvære.

Deres meget personlige julekoncert er en blanding af nyskrevne salmer og sange – af blandt andre Bent Fabricius Bjerre, Hans Dal, Alberte, Sten Kaalø, Lisbet Smedegaard-Andersen, Elisabeth Gjerluff-Nielsen, Sebastian, Michael og Marianne selv og så selvfølgelig nogle af de salmer, der er indbegrebet af jul for os alle.

En julekoncert med sange og fortællinger fulde af tro, håb og kærlighed.


“Hjertevarme strømmede een i møde, og jeres optræden fik virkelig skuldrene ned på plads. Vi blev fyldt op af berigende ord, skøn sang og musik. En helt igennem varm og personlig oplevelse, som vi meget gerne vil opleve igen.”
en af de mange publikumsroser, som Marianne og Michael hvert år modtager.


Med sig har de Morten Pedersen på klaver, orgel og harmonika og Michala Østergaard-Nielsen på perkussion og vibrafonette – et vidunderligt instrument, som med sin sprøde klang af klokker øjeblikkeligt bringer en i julestemning.

For mere information, se venligst: www.mariannemortensen.dk og westwood.dk

Åbn på YouTube.