Koncertforedrag: Der findes andre stjerner end dem der glimter i medierne

Hvordan lærer vi at tro på os selv, hvis vi ikke lige ligger forrest i udstillingsvinduet? Hvad er succes? Og hvordan finder vi frem til de evner og muligheder, vi hver især indeholder? Det er blot nogle af de mange spørgsmål, Michael Vesterskov vil besvare i løbet af sit foredrag.

Mange drømmer naturligvis om at komme på forsiden af ugebladene. Tv-shows, hvor det handler om at blive kendt, er mere populære end nogensinde før.

Kendt for hvad?

Hvordan lærer vi at tro på, at vi gør en forskel uden at være mediestjerner? Musiker, komponist og forfatter, Michael Vesterskov, kredser i sit musikalske foredrag om selvværd, værdighed og tillid til sig selv, vores tanker og intuition. Livet indeholder meget mere end et øjebliks midtpunkt i fotografernes linser.

Mærk godt efter og vent lidt

Foredraget tager udgangspunkt i Michael Vesterskovs egen historie, der er historien om kampen for at tro på sig selv og sit værd. Der er et stort pres på mennesker i dag, der er meget de skal nå, inden de måske når at få sig selv med, og det kan ende i misbrug på mange måder – misbrug af ens egen sjæl og derved dyb depression. Michael Vesterskov har selv været der – der hvor intet syntes at give mening, men han blev reddet på målstregen.

“Jeg vil gerne inspirere andre ved at fortælle, hvordan jeg selv arbejder som kreativt menneske og derigennem vise genveje til de livsbekræftende processer, der får en til at mærke, at man lever – opnå den ro der får andre til at lytte,” siger Michael Vesterskov.

Oplæsning, humor

Det hele bliver leveret i den særlige stil, som Michael Vesterskov er kendt for – den helt unikke blanding af kærlig humor, underfundighed og eftertænksomhed. Et koncertforedrag med sange, fortællinger og poesi.

Varighed: Cirka 70 minutter plus eventuel spørgerunde.

Kontakt:
Michael Vesterskov, michael@westwood.dk,
Telefon 60 92 74 03, www.westwood.dk